Spring naar content

Informatie coronavirus

Wij begrijpen dat u als inwoner vragen heeft over het coronavirus en graag op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Voor actuele informatie verwijzen wij u naar de websites van GGD Rotterdam Rijnmond en het RIVM. Daarnaast heeft het RIVM een speciaal telefoonnummer ingesteld voor vragen over corona. U kunt bellen naar 0800 – 1351.

We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. Deze richtlijn stelt de Rijksoverheid op naar advies van het RIVM (Rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu). Bekijk de maatregelen die gelden op de website van de Rijksoverheid. Op de site van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid vindt u een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Actuele informatie

De actuele situatie voor onze gemeente kunt u bekijken op het dashboard coronavirus gemeente Hoeksche Waard.

Hieronder vindt u per onderwerp al onze berichtgeving over het coronavirus. De informatie volgt elkaar snel op. Lees hier het laatste coronanieuws.

In deze coronatijd hebben we onze dienstverlening volledig op uw veiligheid afgestemd. Graag informeren we u over de openingstijden, wat u thuis kunt regelen en de servicepunten.