Informatie cultuursector

Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over de cultuursector op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan.

De Rijksoverheid heeft een aantal ondersteuningsmogelijkheden in het leven geroepen. Op de website van de Rijksoverheid vindt u welke mogelijkheden van toepassing zijn op uw vereniging.

De gemeenteraad heeft een noodfonds ingesteld voor ondernemers, verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk die in acute financiële nood zitten. Staat uw vereniging, stichting of onderneming in de rode cijfers of dreigt u hier op zeer korte termijn in terecht te komen? Neem in dat geval contact op met de gemeente. Mogelijk komt u in aanmerking voor een lening. Op de website van gemeente Hoeksche Waard vindt u meer informatie over het noodfonds.

De gevolgen van de meeste recente kabinetsbesluiten voor cultuureducatie en cultuurparticipatie in het Basisonderwijs, Voortgezet onderwijs, Hoger onderwijs en Na schoolse vindt u op de website van LKCA

Neem dan gerust contact op met Hoeksche Waard Actief.  Zij helpen u graag! De medewerkers zijn bereikbaar via e-mail info@hoekschewaardactief.nl of telefonisch via 085 – 070 73 47.

Informatie corona voor verenigingen

24 maart 2022, 08:47

Wij hebben informatie voor wat u zelf kunt doen in coronatijd op een rij gezet. Wij hopen u hiermee inzicht te bieden in deze bijzondere tijden.

Veelgestelde vragen

Op de website van de Rijksoverheid staat een overzicht van veelgestelde vragen over corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen).

Laatste nieuws voor verenigingen

Geen berichten gevonden.