Proclaimer

Dit is de officiële website van gemeente Hoeksche Waard.

Van de gemeentelijke informatie mag u het volgende verwachten:

  • de informatie is correct en actueel;
  • de informatie is leesbaar en begrijpelijk;
  • de informatie voldoet aan de webrichtlijnen van de Rijksoverheid.

Ziet u een fout of ontbreekt naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs! Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@gemeentehw.nl.

Privacyverklaring gemeente Hoeksche Waard

De gemeente Hoeksche Waard gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Wij houden ons daarbij aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming en leggen alleen vast wat echt nodig is. In deze privacy en cookies verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij via onze dienstverlening op de website verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Document download informatie

Bestanden met de extensie .pdf kunt u lezen met bijvoorbeeld: Adobe Reader.

Copyright

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. Voor commercieel gebruik van gemeentelijke informatie op onze website, zoals geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s, kan de gemeente zich beroepen op het auteursrecht. Wilt u hiervan toch gebruik maken? Neem dan contact met ons op.

Externe links

Op deze website komt u diverse links tegen die verwijzen naar andere websites. De gemeente Hoeksche Waard biedt dit aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website www.gemeentehw.nl. De bepalingen van de website waar u naar toe gaat zijn vervolgens van toepassing.