Spring naar content

Nieuws

RSS

Klik op onderstaande link voor een overzichtspagina met alle informatie over het coronavirus per onderwerp.

Informatie coronavirus

70 jaar of ouder? Dan kunt u per brief stemmen

Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer: Bent u 70 jaar of ouder? Dan kunt u dit keer ook per brief stemmen. Lees hier hoe dat gaat
Lees meer

Meer ruimte voor terrassen horeca bij heropening

Het college van burgemeester en wethouders heeft deze week besloten om de termijn voor terrasuitbreiding en tijdelijke terrassen voor horeca te verlengen.
Lees meer

Gefeliciteerd! Mevrouw T. Bastemeyer-Verschoor 101 jaar geworden

Donderdag 4 maart is mevrouw T. Bastemeyer-Verschoor uit Strijen maar liefst 101 jaar geworden. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
Lees meer

Oordeelsvormende vergadering dinsdag 9 maart

Aankomende week geeft de raad zijn mening. Dat gebeurt op dinsdagavond 9 maart in 2 vergaderingen die gelijktijdig plaatsvinden.
Lees meer

Sneller geuroverlast komende dagen

Sinds woensdag 3 maart komen bij de meldkamer van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid meerdere meldingen binnen van stank of een vreemde geur. Uitstoot van bijvoorbeeld verkeer en bedrijven blijft op dit moment langer hangen dan normaal. Dat komt door een inversielaag in de lucht.
Lees meer

Houtkachels zijn vervuilender dan eerst werd gedacht

Dit blijkt uit een nieuwe rekenmethode van het RIVM. Eerder werd gedacht dat houtkachels 11% van de totale hoeveelheid fijnstof uitstoten. Nu blijkt dat 23%.
Lees meer

Welke partij past bij u?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Er zijn diverse websites die u op basis van stellingen helpen om te kijken waar uw politieke voorkeur ligt.
Lees meer

GGD vaccineert géén ouderen aan huis

Berichten bereiken de GGD dat zij ouderen benaderen voor een vaccinatie aan huis. Let op: dit klopt niet!
Lees meer

Samen buiten sporten; regels vanaf woensdag 3 maart

Mensen tot en met 26 jaar mogen sinds 3 maart met meer dan twee personen samen buiten sporten op sportaccommodaties. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team binnen de eigen club. Voorheen was dit alleen mogelijk voor jongeren tot en met 17 jaar.
Lees meer

Onderzoek brengt omvang en situatie van dak- en thuislozen in de Hoeksche Waard goed in beeld

In de afgelopen periode is in opdracht van het college onderzoek gedaan naar de omvang en situatie van de groep dak- en thuislozen in/uit de Hoeksche Waard.
Lees meer

Waar en wanneer bent u aan de beurt voor een coronavaccinatie?

Er blijken ook in onze regio veel vragen te leven over wanneer men aan de beurt is voor een coronavaccinatie.
Lees meer

Voetbalvereniging Zinkwegse Boys maakt een punt van veilig fietsen

Jeugdleden van voetbalvereniging Zinkwegse Boys zijn bij de training op maandagavond opgevangen voor een check van de fietsverlichting en tips voor veilig fietsen. Wie het licht aan had kreeg een complimentje. Voor wie het was vergeten of van wie het licht kapot was, volgde een gesprekje. Met de actie vraagt de vereniging aandacht voor veilig fietsen.
Lees meer

Mogelijke herbestemming voor terrein voormalige Lidl Oud-Beijerland

Het terrein waar tot eind 2019 de Lidl in Oud-Beijerland gevestigd was, krijgt mogelijk een nieuwe bestemming. Als het aan ontwikkelaar BOwonen ligt, komen er 2 appartementencomplexen met ruimte voor 38 appartementen, waaronder 10 studio’s in het goedkope segment (tot €200.000,-) op de locatie aan de Burgemeester de Vries Broekmanlaan.
Lees meer

Gemeente Hoeksche Waard helpt kleine ondernemers digitale drempel over met digitaliseringspakket

Vanuit het actieplan economische gevolgen coronacrisis lanceert gemeente Hoeksche Waard per 1 maart een nieuw initiatief. De gemeente gaat lokale ondernemers stimuleren om digitaal te ondernemen.
Lees meer

Woning in Puttershoek gesloten na drugsvondst

Burgemeester Bram van Hemmen heeft op 25 februari 2021 een woning aan de Arent van Lierstraat in Puttershoek voor 1 jaar gesloten. De woning is gesloten op grond van de Opiumwet.
Lees meer

Gemeenteraad Hoeksche Waard, iets voor jou?

Wil je meer weten over de gemeenteraad en de lokale politiek? Meld je dan aan voor de bijeenkomsten!
Lees meer

Online informatiebijeenkomst nieuwe donorwet Hoeksche Waard

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister.
Lees meer

Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland is vaccinatielocatie

GGD Zuid-Holland Zuid is druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van deze vaccinatielocatie in de Hoeksche Waard. Het opbouwen van de vaccinatielocatie in Oud-Beijerland start deze week nog.
Lees meer

Veilig Thuis biedt hulp bij huiselijk geweld of kindermishandeling

Maakt u zich zorgen om iemand in uw omgeving? Of bent u zelf slachtoffer van mishandeling? Praat erover of vraag om advies of ondersteuning.
Lees meer

Start bouw 26 energieneutrale woningen in Mijnsheerenland

De Rotterdamse Projectontwikkelaar VORM, Bouwbedrijf Boogert en wethouder Piet van Leenen gaven – onder digitaal toeziend oog van de kopers - het officiële startsein. De oplevering van Het Ambacht en De Boomgaard staat gepland in het derde en vierde kwartaal van 2021.
Lees meer

55-plus en plannen voor een verbouwing?

Bent u 55-plus, woont u in een fijn huis waar u nog lang hoopt te blijven wonen én hebt u verbouwingsplannen? Dan is het een goed idee om alvast rekening te houden met de toekomst.
Lees meer

Tweede Kamerverkiezingen

Op woensdag 17 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Bent u stemgerechtigd? Dan kunt u die dag in 45 stembureaus in de hele Hoeksche Waard uw stem uitbrengen.
Lees meer

Meer mogelijkheden voor onderwijs, contactberoepen, winkelen en buiten sporten

“Verruiming is niet gratis en niet onomkeerbaar.” Met die woorden kondigde demissionair premier Rutte op de persconferentie van 23 februari 2021 een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen aan.
Lees meer

Oude Actief College krijgt tijdelijk culturele bestemming

Kunstenaars en culturele aanbieders hebben op 1 februari hun intrek genomen in het leegstaande schoolgebouw van het Actief College aan de Koninginneweg in Oud-Beijerland.
Lees meer

Start kappen en dunnen bomen in De Buitenzomerlanden

Vanaf maandag 22 februari start Renewable Factory (REF) met de kap van 1014 bomen om de komst van Windpark Oude Maas mogelijk te maken.
Lees meer

Corona kan effect op WOZ-waarden van niet-woningen hebben

Daar waar de WOZ-waarde een relatie heeft met de omzet en bij gebouwen met een maatschappelijke functie, kan er wèl sprake zijn van waardevermindering door de coronapandemie. SVHW heeft hier al een correctie toegepast.
Lees meer

Aanslag lokale belastingen in uw (digitale) brievenbus

In februari verstuurt SVHW namens deelnemende gemeenten en waterschap Hollandse Delta de jaarlijkse lokale belastingaanslagen via MijnOverheid en per post.
Lees meer

Koningin Máxima bezoekt Christelijke Basisschool Sabina van Egmond in Oud-Beijerland

Koningin Máxima liet zich door de leraren, leerlingen en enkele ouders informeren over de effecten van de coronapandemie en de lockdown op het basisonderwijs.
Lees meer

SVHW versoepelt betaling voor ondernemers en zzp’ers

SVHW geeft ondernemers en zzp’ers die in 2021 een aanslag lokale belasting hebben ontvangen, meer ruimte om te betalen.
Lees meer

Raad stemt in met rapport rekenkamer

Gisteravond, 16 februari 2021 heeft de gemeenteraad van Hoeksche Waard unaniem ingestemd met het rekenkamerrapport ‘Gemeente HW energieneutraal in 2040?'.
Lees meer

Vakantie? Word Junior Cyber Agent en speel Hackshield!

Leuk voor de vakantie (en daarna)! De Hoeksche Waard is op zoek naar Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig en weerbaar maken
Lees meer

Stemmentellers gezocht voor 17 maart!

Voor alle 45 stembureaus zijn wij nog op zoek naar tellers die ’s avonds de stemmen kunnen tellen. Het tellen van de stemmen begint om 21.00 uur en duurt totdat het telproces is afgerond. Tellers krijgen een vergoeding van € 40,00.
Lees meer

Cultuurcoach van start in de Hoeksche Waard

Sinds vorige week is Kim Zuidema aangesteld als Cultuurcoach voor de Hoeksche Waard. Haar aanstelling voorziet in de behoefte aan een bruggenbouwer tussen de verschillende culturele instanties
Lees meer

Zondag 7 februari code rood: test- en vaccinatielocaties dicht

Het KNMI heeft code rood afgegeven vanwege de verwachte hevige sneeuwval. Daarom zijn alle vaccinatie- en testlocaties gesloten. Ook in Mijnsheerenland
Lees meer

De sleeën en schaatsen mogen van zolder!

Nederland maakt zich klaar voor een periode met sneeuw en kou. En als het even meezit kunnen we de schaatsen van zolder halen! Ondanks corona kunnen we gelukkig toch wandelen, sleeën en schaatsen. Graag vertellen we hoe je dit coronaproof kunt doen.
Lees meer

Tiengemeten blijft tot 2 maart dicht voor bezoekers

Dit betekent dat er niets verandert in de openstelling van de voorzieningen op het eiland. Vandaar dat Natuurmonumenten tot tenminste 2 maart het bezoekerscentrum op het eiland gesloten houdt en vaart de veerdienst niet voor bezoekers naar Tiengemeten.
Lees meer

Inzameling oud papier in Klaaswaal, ’s-Gravendeel en Westmaas

In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen hebben een aantal verenigingen besloten om geen oud papier op te halen. De RAD zal de huis-aan-huis inzameling van het oud papier tijdelijk overnemen.
Lees meer

Hoe komt uw WOZ-waarde tot stand?

Jaarlijks onderzoekt en vergelijkt SVHW de marktgegevens van verkochte woningen. Deze gegevens komen terecht in een geautomatiseerd taxatiemodel, dat de WOZ-waarde bepaalt.
Lees meer

Aan de slag met de Korteweg bij Zuid-Beijerland

Al geruime tijd is er aandacht voor de verkeersonveiligheid voor fietsers op de Korteweg bij Zuid-Beijerland. Fietsers maken nu gebruik van dezelfde weg waar auto’s, vrachtverkeer en landbouwverkeer ook rijden. Dit levert gevaarlijke situaties op.
Lees meer

Realisatie van de parallelweg komt dichterbij

Uit de vele reacties die wij in mei 2020 kregen, bleek dat er onder onze inwoners een duidelijke voorkeur bestaat voor een vrijliggend fietspad. Het meest ideaal is om dit fietspad aan de buitenzijde van de rijbaan en parallelweg te plaatsen.
Lees meer

Energie besparen en woning verduurzamen

Gemeente Hoeksche Waard organiseert samen met het Regionaal Energieloket verschillende acties om u te informeren en hierbij te helpen. Wanneer uw dorp of buurt aan de beurt is, ontvangt u een brief.
Lees meer

Lockdown MKB: Wat mag wel en wat niet?

De lockdown treft heel veel ondernemers met name in het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) heel hard. De horeca- en evenementenbranche ligt al een hele tijd plat en door de op dinsdag 15 december ingestelde lockdown begint het ook voor veel winkeliers en andere kleine ondernemers die verplicht dicht zijn zoals kappers heel lastig te worden.
Lees meer

Uittreksel of VOG nodig? Voorkom extra kosten!

Op internet zijn partijen actief die voor u de aanvraag van een uittreksel of VOG willen regelen. Maar daar moet u dan extra voor betalen. Vraag daarom altijd zelf een uittreksel of VOG bij ons aan
Lees meer

70 jaar of ouder? Dan kunt u per brief stemmen

Op 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer: Bent u 70 jaar of ouder? Dan kunt u dit keer ook per brief stemmen. Lees hier hoe dat gaat
Lees meer

Meer ruimte voor terrassen horeca bij heropening

Het college van burgemeester en wethouders heeft deze week besloten om de termijn voor terrasuitbreiding en tijdelijke terrassen voor horeca te verlengen.
Lees meer

Gefeliciteerd! Mevrouw T. Bastemeyer-Verschoor 101 jaar geworden

Donderdag 4 maart is mevrouw T. Bastemeyer-Verschoor uit Strijen maar liefst 101 jaar geworden. Dat kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.
Lees meer

Oordeelsvormende vergadering dinsdag 9 maart

Aankomende week geeft de raad zijn mening. Dat gebeurt op dinsdagavond 9 maart in 2 vergaderingen die gelijktijdig plaatsvinden.
Lees meer

Sneller geuroverlast komende dagen

Sinds woensdag 3 maart komen bij de meldkamer van Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid meerdere meldingen binnen van stank of een vreemde geur. Uitstoot van bijvoorbeeld verkeer en bedrijven blijft op dit moment langer hangen dan normaal. Dat komt door een inversielaag in de lucht.
Lees meer

Houtkachels zijn vervuilender dan eerst werd gedacht

Dit blijkt uit een nieuwe rekenmethode van het RIVM. Eerder werd gedacht dat houtkachels 11% van de totale hoeveelheid fijnstof uitstoten. Nu blijkt dat 23%.
Lees meer

Welke partij past bij u?

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Er zijn diverse websites die u op basis van stellingen helpen om te kijken waar uw politieke voorkeur ligt.
Lees meer

GGD vaccineert géén ouderen aan huis

Berichten bereiken de GGD dat zij ouderen benaderen voor een vaccinatie aan huis. Let op: dit klopt niet!
Lees meer

Samen buiten sporten; regels vanaf woensdag 3 maart

Mensen tot en met 26 jaar mogen sinds 3 maart met meer dan twee personen samen buiten sporten op sportaccommodaties. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team binnen de eigen club. Voorheen was dit alleen mogelijk voor jongeren tot en met 17 jaar.
Lees meer

Onderzoek brengt omvang en situatie van dak- en thuislozen in de Hoeksche Waard goed in beeld

In de afgelopen periode is in opdracht van het college onderzoek gedaan naar de omvang en situatie van de groep dak- en thuislozen in/uit de Hoeksche Waard.
Lees meer

Waar en wanneer bent u aan de beurt voor een coronavaccinatie?

Er blijken ook in onze regio veel vragen te leven over wanneer men aan de beurt is voor een coronavaccinatie.
Lees meer

Voetbalvereniging Zinkwegse Boys maakt een punt van veilig fietsen

Jeugdleden van voetbalvereniging Zinkwegse Boys zijn bij de training op maandagavond opgevangen voor een check van de fietsverlichting en tips voor veilig fietsen. Wie het licht aan had kreeg een complimentje. Voor wie het was vergeten of van wie het licht kapot was, volgde een gesprekje. Met de actie vraagt de vereniging aandacht voor veilig fietsen.
Lees meer

Mogelijke herbestemming voor terrein voormalige Lidl Oud-Beijerland

Het terrein waar tot eind 2019 de Lidl in Oud-Beijerland gevestigd was, krijgt mogelijk een nieuwe bestemming. Als het aan ontwikkelaar BOwonen ligt, komen er 2 appartementencomplexen met ruimte voor 38 appartementen, waaronder 10 studio’s in het goedkope segment (tot €200.000,-) op de locatie aan de Burgemeester de Vries Broekmanlaan.
Lees meer

Gemeente Hoeksche Waard helpt kleine ondernemers digitale drempel over met digitaliseringspakket

Vanuit het actieplan economische gevolgen coronacrisis lanceert gemeente Hoeksche Waard per 1 maart een nieuw initiatief. De gemeente gaat lokale ondernemers stimuleren om digitaal te ondernemen.
Lees meer

Woning in Puttershoek gesloten na drugsvondst

Burgemeester Bram van Hemmen heeft op 25 februari 2021 een woning aan de Arent van Lierstraat in Puttershoek voor 1 jaar gesloten. De woning is gesloten op grond van de Opiumwet.
Lees meer

Gemeenteraad Hoeksche Waard, iets voor jou?

Wil je meer weten over de gemeenteraad en de lokale politiek? Meld je dan aan voor de bijeenkomsten!
Lees meer

Online informatiebijeenkomst nieuwe donorwet Hoeksche Waard

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister.
Lees meer

Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland is vaccinatielocatie

GGD Zuid-Holland Zuid is druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van deze vaccinatielocatie in de Hoeksche Waard. Het opbouwen van de vaccinatielocatie in Oud-Beijerland start deze week nog.
Lees meer

Veilig Thuis biedt hulp bij huiselijk geweld of kindermishandeling

Maakt u zich zorgen om iemand in uw omgeving? Of bent u zelf slachtoffer van mishandeling? Praat erover of vraag om advies of ondersteuning.
Lees meer

Start bouw 26 energieneutrale woningen in Mijnsheerenland

De Rotterdamse Projectontwikkelaar VORM, Bouwbedrijf Boogert en wethouder Piet van Leenen gaven – onder digitaal toeziend oog van de kopers - het officiële startsein. De oplevering van Het Ambacht en De Boomgaard staat gepland in het derde en vierde kwartaal van 2021.
Lees meer

55-plus en plannen voor een verbouwing?

Bent u 55-plus, woont u in een fijn huis waar u nog lang hoopt te blijven wonen én hebt u verbouwingsplannen? Dan is het een goed idee om alvast rekening te houden met de toekomst.
Lees meer

Tweede Kamerverkiezingen

Op woensdag 17 maart vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. Bent u stemgerechtigd? Dan kunt u die dag in 45 stembureaus in de hele Hoeksche Waard uw stem uitbrengen.
Lees meer

Meer mogelijkheden voor onderwijs, contactberoepen, winkelen en buiten sporten

“Verruiming is niet gratis en niet onomkeerbaar.” Met die woorden kondigde demissionair premier Rutte op de persconferentie van 23 februari 2021 een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen aan.
Lees meer

Oude Actief College krijgt tijdelijk culturele bestemming

Kunstenaars en culturele aanbieders hebben op 1 februari hun intrek genomen in het leegstaande schoolgebouw van het Actief College aan de Koninginneweg in Oud-Beijerland.
Lees meer

Start kappen en dunnen bomen in De Buitenzomerlanden

Vanaf maandag 22 februari start Renewable Factory (REF) met de kap van 1014 bomen om de komst van Windpark Oude Maas mogelijk te maken.
Lees meer

Corona kan effect op WOZ-waarden van niet-woningen hebben

Daar waar de WOZ-waarde een relatie heeft met de omzet en bij gebouwen met een maatschappelijke functie, kan er wèl sprake zijn van waardevermindering door de coronapandemie. SVHW heeft hier al een correctie toegepast.
Lees meer

Aanslag lokale belastingen in uw (digitale) brievenbus

In februari verstuurt SVHW namens deelnemende gemeenten en waterschap Hollandse Delta de jaarlijkse lokale belastingaanslagen via MijnOverheid en per post.
Lees meer

Koningin Máxima bezoekt Christelijke Basisschool Sabina van Egmond in Oud-Beijerland

Koningin Máxima liet zich door de leraren, leerlingen en enkele ouders informeren over de effecten van de coronapandemie en de lockdown op het basisonderwijs.
Lees meer

SVHW versoepelt betaling voor ondernemers en zzp’ers

SVHW geeft ondernemers en zzp’ers die in 2021 een aanslag lokale belasting hebben ontvangen, meer ruimte om te betalen.
Lees meer

Raad stemt in met rapport rekenkamer

Gisteravond, 16 februari 2021 heeft de gemeenteraad van Hoeksche Waard unaniem ingestemd met het rekenkamerrapport ‘Gemeente HW energieneutraal in 2040?'.
Lees meer

Vakantie? Word Junior Cyber Agent en speel Hackshield!

Leuk voor de vakantie (en daarna)! De Hoeksche Waard is op zoek naar Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die zichzelf en hun omgeving digitaal vaardig en weerbaar maken
Lees meer

Stemmentellers gezocht voor 17 maart!

Voor alle 45 stembureaus zijn wij nog op zoek naar tellers die ’s avonds de stemmen kunnen tellen. Het tellen van de stemmen begint om 21.00 uur en duurt totdat het telproces is afgerond. Tellers krijgen een vergoeding van € 40,00.
Lees meer

Cultuurcoach van start in de Hoeksche Waard

Sinds vorige week is Kim Zuidema aangesteld als Cultuurcoach voor de Hoeksche Waard. Haar aanstelling voorziet in de behoefte aan een bruggenbouwer tussen de verschillende culturele instanties
Lees meer

Zondag 7 februari code rood: test- en vaccinatielocaties dicht

Het KNMI heeft code rood afgegeven vanwege de verwachte hevige sneeuwval. Daarom zijn alle vaccinatie- en testlocaties gesloten. Ook in Mijnsheerenland
Lees meer

De sleeën en schaatsen mogen van zolder!

Nederland maakt zich klaar voor een periode met sneeuw en kou. En als het even meezit kunnen we de schaatsen van zolder halen! Ondanks corona kunnen we gelukkig toch wandelen, sleeën en schaatsen. Graag vertellen we hoe je dit coronaproof kunt doen.
Lees meer

Tiengemeten blijft tot 2 maart dicht voor bezoekers

Dit betekent dat er niets verandert in de openstelling van de voorzieningen op het eiland. Vandaar dat Natuurmonumenten tot tenminste 2 maart het bezoekerscentrum op het eiland gesloten houdt en vaart de veerdienst niet voor bezoekers naar Tiengemeten.
Lees meer

Inzameling oud papier in Klaaswaal, ’s-Gravendeel en Westmaas

In verband met de aanscherping van de coronamaatregelen hebben een aantal verenigingen besloten om geen oud papier op te halen. De RAD zal de huis-aan-huis inzameling van het oud papier tijdelijk overnemen.
Lees meer

Hoe komt uw WOZ-waarde tot stand?

Jaarlijks onderzoekt en vergelijkt SVHW de marktgegevens van verkochte woningen. Deze gegevens komen terecht in een geautomatiseerd taxatiemodel, dat de WOZ-waarde bepaalt.
Lees meer

Aan de slag met de Korteweg bij Zuid-Beijerland

Al geruime tijd is er aandacht voor de verkeersonveiligheid voor fietsers op de Korteweg bij Zuid-Beijerland. Fietsers maken nu gebruik van dezelfde weg waar auto’s, vrachtverkeer en landbouwverkeer ook rijden. Dit levert gevaarlijke situaties op.
Lees meer

Realisatie van de parallelweg komt dichterbij

Uit de vele reacties die wij in mei 2020 kregen, bleek dat er onder onze inwoners een duidelijke voorkeur bestaat voor een vrijliggend fietspad. Het meest ideaal is om dit fietspad aan de buitenzijde van de rijbaan en parallelweg te plaatsen.
Lees meer

Energie besparen en woning verduurzamen

Gemeente Hoeksche Waard organiseert samen met het Regionaal Energieloket verschillende acties om u te informeren en hierbij te helpen. Wanneer uw dorp of buurt aan de beurt is, ontvangt u een brief.
Lees meer

Lockdown MKB: Wat mag wel en wat niet?

De lockdown treft heel veel ondernemers met name in het Midden- en Klein Bedrijf (MKB) heel hard. De horeca- en evenementenbranche ligt al een hele tijd plat en door de op dinsdag 15 december ingestelde lockdown begint het ook voor veel winkeliers en andere kleine ondernemers die verplicht dicht zijn zoals kappers heel lastig te worden.
Lees meer

Uittreksel of VOG nodig? Voorkom extra kosten!

Op internet zijn partijen actief die voor u de aanvraag van een uittreksel of VOG willen regelen. Maar daar moet u dan extra voor betalen. Vraag daarom altijd zelf een uittreksel of VOG bij ons aan
Lees meer