Terug naar de vorige pagina

C. (Christa) Uithol

Burgerlid - VoorWaards Hoeksche Waard

Mijn naam is Christa. Ik ben geboren in Puttershoek en getogen in Oud-Beijerland. Met veel plezier woon ik in de Hoeksche Waard met mijn 3 opgroeiende pubers/jong volwassenen en onze 2 labradoodles. Tijdens mijn studie Bedrijfswetenschappen wel elders gewoond, maar ben graag weer terug verhuisd naar dit prachtige eiland. 

In mijn werk als manager Wonen bij een grote woningcorporatie in West-Brabant ervaar ik regelmatig op welke wijze een gemeenteraad invloed kan uitoefenen. Een politiek dier ben ik nooit geweest, maar de houding ‘beste stuurlui staan aan wal’ past mij niet. Ik zie in de politiek binnen de Hoeksche Waard zaken die voor verbetering vatbaar zijn, grote vraagstukken op ons afkomen en hiervoor zijn oplossingen gewenst, ook voor onze kinderen en ouders. Om deze reden heb ik me graag aangesloten bij VoorWaards: een groep mensen, bevlogen op thema’s die mij aan het hart gaan.

Armoedebestrijding, wonen, woonoplossingen en ook (jeugd)zorg zijn onderwerpen die mijn interesse hebben. Graag ga ik in gesprek met inwoners van de mooie Hoeksche Waard over deze thema’s, zodat ik goed weet wat er leeft en nodig is. Ik sta open voor dialoog en laat me graag uitnodigen voor gesprek. Tot snel!