Terug naar de vorige pagina

A.J. (Anil) Jagroep

Burgerlid - PvdA

Mijn naam is Anil Jagroep. Woonachtig in Oud-Beijerland sinds 1977. In 1994 getrouwd met mijn mooie en lieve Reshma en in 2003 gelukkige ouders geworden van Arjun. Hij is een echte Beijerlander en Hoeksche Waarder en daar ben ik maar wat trots op!  

Ik ben opgegroeid in Oud-Beijerland. Na de MEAO en militaire dienst ben ik 1994 gaan werken voor Foto Klein in Klaaswaal. In 2012 gestart met Publikaartje (adverteerdersconcept) en in 2017 heb ik een naamsverandering en productwijziging aangebracht en dat is Publimedia geworden. Een reclameadviesbureau gevestigd in Hoogvliet. 

Naast mijn werk heb ik een uit de hand gelopen hobby, een online boekenwinkel van en over Suriname en Surinaamse schrijvers (suribooks.com).

In 2018 heb ik de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam van dichtbij en achter de schermen mee mogen maken. Raadslid Narsingh Balwantsingh (PvdA) heeft mij bewogen om na te denken om voor mijn eigen gemeente aan de slag te gaan. Na een gesprek met Mark de Koning, nu fractievoorzitter PvdA, ben ik in 2020 mee gaan lopen en nu ben ik burgerlid wat ik een hele eer vind. Ik wil bijdragen aan de leefbaarheid in de Hoeksche Waard, waar iedereen gelijk wordt behandeld, gelijke kansen heeft en met plezier kan opgroeien en oud worden.  

Hoeksche Waard is een mooie gemeente met evenzo mooie dorpen en kernen. Daarnaast zijn ‘we’ ook eigenwijs en ongeremd. Ik wil mijn best doen om samen met mijn partij de beste gemene delers hoog op de agenda te zetten en uit te voeren.

Eigenaar Publimedia

  • Betaald

Bestuurslid Federatie PRIO

  • Onbetaald

Voorzitter Stichting As-Verstrooiing i.o.

  • Onbetaald