Op het terrein van de voormalige gemeentewerf achter de brandweerkazerne in Mijnsheerenland wil HW Wonen sociale huurwoningen bouwen. De woningen die HW Wonen op deze locatie gaat bouwen zijn duurzame, ‘Nul op de meter’ (NOM) eengezinswoningen. HW Wonen kijkt ook hoe de omgeving aangepast kan worden aan klimaatveranderingen.

Waar ligt deze locatie?

Deze locatie ligt op het terrein van de voormalige gemeentewerf achter de brandweerkazerne tussen de Laan van Westmolen en de Maasdijk.

Wat komt er?

Er komen 10 sociale huur eengezinswoningen.

Op 14 september 2021 vond er een digitale bijeenkomst voor alle omwonenden plaats. HW Wonen en gemeente Hoeksche Waard lichtten tijdens die bijeenkomst het ontwerp van de stedenbouwkundige studie toe.

Om de woningen uiteindelijk te kunnen realiseren, moet de bestemming wijzigen. De bestemmingsplanprocedure start na de informatiebijeenkomst. HW Wonen wil de woningen in 2022 bouwen.

Heeft u interesse in 1 van de woningen of wilt u meer weten over het project? Dan kunt u contact opnemen met HW Wonen via post@hwwonen.nl of (0186) 899 899.

Heeft u vragen over de bestemmingsplanprocedure? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente, Esther van Munster. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 140186 of 088 – 647 14 16 of via e-mail esther.vanmunster@gemeentehw.nl