Spring naar content

Het voormalig tuincentrum Kruithof ligt nabij het centrum van Puttershoek, tussen de Arent van Lierstraat en Arie van Drielstraat. Op deze locatie komt een nieuw woningbouwplan. KBS Investment B.V. wil op deze locatie bouwen voor verschillende doelgroepen. Door het slopen van het kassencomplex van Kruithof en de naastgelegen opstallen ontstaat er ruimte voor groen en voor wonen. 

Wat komt er?

Het plan bestaat uit een woonprogramma met goedkope rijwoningen, 2-onder-1-kap woningen en appartementen voor diverse doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan starters, gezinnen en senioren.

De direct omwonenden zijn in april betrokken bij de planvorming. In het 2e kwartaal van 2021 start de bestemmingsplanprocedure om woningbouw mogelijk te maken. De sloop van de huidige kassen en bedrijfspanden begint in het laatste kwartaal van 2021 . In het 1e kwartaal van 2022 verwachten wij de start van de woningbouw.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website wonen in Kruidhof.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Michel Koorn. U kunt hem bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 38 04 of via e-mail michel.koorn@gemeentehw.nl.