Terug naar het overzicht

Tijdelijke crisisnoodopvang in De Lindenhoeve in gebruik genomen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op dinsdag 1 november kwam de eerste groep van 52 tijdelijke bewoners aan in de crisisnoodopvang in het gebouw van sociaal-cultureel centrum De Lindenhoeve in Oud-Beijerland. De avond daarvoor waren ongeveer 90 belangstellenden, waaronder burgemeester Aptroot en enkele raadsleden, een kijkje komen nemen tijdens het Open Huis van de opvanglocatie. Afgelopen donderdag ging de burgemeester op bezoek bij de tijdelijke bewoners van de Lindenhoeve. Hij heette hen welkom in de Hoeksche Waard en vertelde het één en ander over onze gemeente en het dorp Oud-Beijerland. Zijn woorden werden vertaald door de aanwezige locatiemanagers. Na zijn welkomstwoord ging de burgemeester nog even met de bewoners in gesprek. Dat werd erg op prijs gesteld door iedereen. 

Tot het einde van het jaar kunnen er maximaal 100 mensen terecht in de Lindenhoeve. Met deze tijdelijke crisisnoodopvang geeft gemeente Hoeksche Waard gehoor aan de dringende oproep van de Rijksoverheid om een bijdrage te leveren aan het oplossen van de huidige opvangcrisis.

Meer informatie en nieuwsbrief

Kijk voor meer informatie over de crisisnoodopvang in De Lindenhoeve op onze website. U kunt zich via deze webpagina ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief ‘Crisisnoodopvang Oud-Beijerland’.