Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Hennie de Winter uit Puttershoek

Burgemeester Van Heijningen reikte Hennie de Winter uit Puttershoek vandaag zijn Koninklijke onderscheiding uit.
Lees meer over Koninklijke onderscheiding voor Hennie de Winter uit Puttershoek

Dringend tellers gezocht voor 6 juni

Donderdag 6 juni zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Wij zijn nog dringend op zoek naar tellers voor donderdagavond. Meld je snel aan!
Lees meer over Dringend tellers gezocht voor 6 juni

Inloopbijeenkomst Multifunctionele Landbouw op maandag 3 juni

Agrariërs pakken naast het houden van dieren of het telen van gewassen steeds vaker ook andere activiteiten op. Zoals een boerderijwinkel, kleinschalige camping of het organiseren van workshops. Dit noemen we multifunctionele landbouw. Gemeente Hoeksche Waard ziet multifunctionele landbouw als een kans voor onze agrarische sector om zich verder te ontwikkelen. Daarom willen we agrariërs met plannen voor multifunctionele landbouw ruimte en kansen geven. Maar welke activiteiten staan we toe? Waar en wanneer?
Lees meer over Inloopbijeenkomst Multifunctionele Landbouw op maandag 3 juni

Denk mee over verkeer en vervoer in de Hoeksche Waard

Word jij wel eens van je sokken gereden door brommers en automobilisten? Wat vind jij van de fietspaden en het openbaar vervoer in de Hoeksche Waard? We zijn benieuwd naar jouw mening en ideeën voor veiligere wegen, fietspaden en beter openbaar vervoer.
Lees meer over Denk mee over verkeer en vervoer in de Hoeksche Waard

Uitnodiging Inloopbijeenkomst Multifunctionele Landbouw

Agrariërs pakken naast het houden van dieren of het telen van gewassen steeds vaker ook andere activiteiten op. Zoals een boerderijwinkel, kleinschalige camping of het organiseren van workshops. Dit noemen we multifunctionele landbouw.
Lees meer over Uitnodiging Inloopbijeenkomst Multifunctionele Landbouw

Voetbalkooi Piershil wordt mini-pannaveld

De gemeente ontvangt al geruime tijd klachten van omwonenden over de voetbalkooi aan de Margrietstraat in Piershil. Die klachten worden vooral veroorzaakt door de korte afstand die er is tussen de kooi en de woningen eromheen.
Lees meer over Voetbalkooi Piershil wordt mini-pannaveld

Ophoging begraafplaats Oud-Beijerland

In week 22 start de gemeente met het ophogen van een deel van de begraafplaats in Oud-Beijerland. Vanuit de hoofdingang gezien (Langeweg 2) gaat het om het rechtergedeelte. Het linker gedeelte is in het verleden al opgehoogd.
Lees meer over Ophoging begraafplaats Oud-Beijerland

Werkzaamheden Zuidzijdsedijk, Langeweg en Noorddijk

Van maandag 3 juni tot en met vrijdag 26 juli voert de Versluys Groep in opdracht van de gemeente onderhoud uit aan de Zuidzijdsedijk, de Langeweg en de Noorddijk. Het asfalt van de Zuidzijdsedijk, de ] Langeweg en de Noorddijk is aan onderhoud toe.
Lees meer over Werkzaamheden Zuidzijdsedijk, Langeweg en Noorddijk

Vergadering Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard bijwonen?

De Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard vergadert 10 keer per jaar, altijd op een maandagavond om 18.00 uur. U kunt de vergadering van maandag 27 mei in het gemeentehuis in Maasdam als toehoorder bijwonen.
Lees meer over Vergadering Adviesraad Sociaal Domein Hoeksche Waard bijwonen?

Laura organiseert op zaterdag 25 mei het Hoeksch Groen Festival

Laura Droogendijk (35 jaar) is gek op tuinieren en is medeorganisator van het Hoeksch Groen Festival. Zaterdag 25 mei bent u van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij Boerderij Bouwlust Greup aan de Stougjesdijk 126 in Mijnsheerenland.
Lees meer over Laura organiseert op zaterdag 25 mei het Hoeksch Groen Festival