Terug naar het overzicht

Riool verstopt? Pas op met wie u in zee gaat!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Bent u op zoek naar een loodgieter of een ontstoppingsbedrijf? Let dan goed op met wie u zakendoet. Het is de laatste tijd helaas alweer meerdere malen voorgekomen dat inwoners een onverwacht hoge rekening moesten betalen voor dit soort werkzaamheden. In plaats van een paar honderd euro moesten zij meer dan € 1.600 betalen.

Zoeken via een zoekmachine op het internet levert niet altijd het meest deskundige of goedkoopste bedrijf op. Er wordt bijvoorbeeld geadverteerd met lage voorrijkosten en ze doen zich voor alsof ze een betrouwbare lokale partij zijn. Maar uiteindelijk krijgen mensen een hele hoge rekening gepresenteerd én is vaak het probleem niet opgelost. Kiest u voor een (lokale) ondernemer, benader deze dan altijd via zijn eigen website of rechtstreekse telefoonnummer.

Wat moet u doen bij een verstopping van het riool?

In eerste instantie is het goed om na te gaan of de verstopping op uw eigen terrein zit. Zit het probleem voorbij de erfscheiding of weet u niet zeker of dat het geval is? Neem dan contact met ons op. Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘Riolering aansluiting en storing’.