Terug naar het overzicht

Informatiebijeenkomst herbestemming aardappelhandel Kruythoff en Zn. B.V. in Strijen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op maandagavond 12 juli organiseert gemeente Hoeksche Waard samen met PROBAS Projectontwikkeling, P & G Hooghwerff B.V., en SRO een digitale informatiebijeenkomst. Het gaat over de bouwplannen op de locatie aardappelhandel Kruythoff en Zn. B.V. aan de Oud-Bonaventurasedijk 26 in Strijen. Tijdens de bijeenkomst informeren we u over de plannen, het ontwerp en de bestemmingsplanprocedure. Informatie over de verkoop komt niet aan de orde. De bijeenkomst is van 19:00 tot 20:30 uur via MS Teams. U bent van harte welkom!

Over welke plannen gaat het?

Het gaat om de plannen voor een nieuwe bestemming van het perceel op de kruising van de Oud Bonaventurasedijk en de Trambaan. PROBAS Projectontwikkeling kocht het perceel in 2020 en gaf het Strijense aannemersbedrijf P & G Hooghwerff B.V de opdracht om een appartementencomplex te bouwen op deze unieke locatie. Er komen 23 appartementen. Het zal gaan om verschillende typen appartementen en een mix van betaalbare en dure appartementen.

Aanmelden

U kunt zich tot vrijdag 9 juli aanmelden via annerie.evers@gemeentehw.nl. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u een deelnamelink met meer informatie om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst.