Terug naar het overzicht

Dringend tellers gezocht voor 6 juni

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op donderdag 6 juni vinden de verkiezingen voor het Europees Parlement plaats. Op dit moment zijn we nog dringend op zoek naar tellers voor donderdagavond. Dit komt onder andere omdat behoorlijk wat vaste vrijwilligers in deze periode met vakantie zijn en het ook de tijd van examens/tentamens is. Ben je 18 jaar of ouder, beschikbaar op deze dagen én lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de komende verkiezingen? Meld je dan snel aan als teller en vul je gegevens in!

Op de verkiezingsavond (donderdag) tellen wij alleen de stemmen op partijniveau. Voor het tellen hoef je van tevoren geen training te volgen. Zodra wij genoeg tellers hebben, kom je op de reservelijst. Dat betekent dat je nog tot de verkiezingsavond opgeroepen en ingedeeld kan worden, bijvoorbeeld als mensen ziek zijn. De vergoeding voor het tellen op donderdagavond is € 40,00.

Let op: Wij doen ons best om je te plaatsen op een stembureau bij jou in de buurt. Helaas is dit – vanwege het tekort aan tellers – niet altijd mogelijk en kun je gevraagd worden te tellen in een ander dorp.