Terug naar het overzicht

De Inspiratiebus komt eraan!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In verband met de coronamaatregelen is de komst van de Inspiratiebus uitgesteld naar voorjaar 2022

Benieuwd hoe technologie uw leven leuker en makkelijker kan maken? Bezoek dan de Inspiratiebus on tour op woensdag 1 december. 

Langer thuis wonen en zo lang mogelijk voor uzelf zorgen op een manier die u prettig vindt. Als de dagelijkse dingen wat meer moeite gaan kosten, kan technologie u hierbij ondersteunen. Het kan meer comfort en gemak geven, meer veiligheid in huis bieden maar ook een oplossing zijn voor dagelijkse uitdagingen.

In de inspiratiebus kunt u kennis maken met technologie voor alledag

Er zijn handige middelen te vinden om veilig en comfortabel te leven en wonen. Nu en in de toekomst. De technologie die in de bus te zien is, is interessant voor inwoners, mantelzorgers en professionals werkzaam in zorg en welzijn.

De Inspiratiebus is een initiatief van Amarant, Avans Hogeschool, gemeente Breda, Nieuwe Veste, Surplus, Thebe en Zorg voor elkaar Breda. Organisaties die zich vanuit diverse invalshoeken bezighouden met zorg en welzijn. De Inspiratiebus is naar gemeente Hoeksche Waard gehaald om inwoners, mantelzorgers en professionals te inspireren en na te laten denken over hoe technologie hen kan helpen in de toekomst.

Waar en wanneer?

U kunt, zonder een afspraak te maken, gewoon langskomen op woensdag 1 december op 1 van de onderstaande locaties. U maakt kennis met allerlei technologische oplossingen en krijgt uitleg over de mogelijkheden. Een rondleiding in de bus duurt ongeveer 20 minuten.

  • van 10.00 tot 12.00 uur                    Het Weegje in ‘s Gravendeel
  • van 13.00 tot 15.00 uur                    Dorpshuis Streona in Strijen
  • van 16.00 tot 18.00 uur                    Frans Halsstraat in Oud-Beijerland

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mariëlle Hornstra, adviseur Thuis in de Kern, via telefoonnummer 06 – 81 50 35 65 of via e-mail marielle.hornstra@gemeentehw.nl