Tijdens de informatieavond op 16 februari lieten wij de maatregelen zien die vanaf 6 maart 4 weken te vinden zijn op de Rijksstraatweg en Burgemeester de Zeeuwstraat. We legden onder andere uit wat deze maatregelen inhouden en waarom we voor deze maatregelen kozen. Aanwezigen konden hun mening en eventuele suggesties aan ons kenbaar maken.

De verschillende maatregelen zijn voor 4 weken aangebracht. Dit noemen wij een proefopstelling. Tijdens deze 4 weken geldt een lagere maximumsnelheid, zijn er wegversmallingen en verkeerslichten. Voor, tijdens en na deze proefopstelling doen wij tellingen van het verkeer, zodat we kunnen zien wat het effect is. Op deze manier kunnen we de verschillende maatregelen met elkaar vergelijken.

Niet alle maatregelen die denkbaar zijn, nemen we mee in deze proefopstelling. De uiteindelijke keuze voor de definitieve maatregelen die we willen gaan toepassen, en daarmee de centrale as herinrichten, maken we op een later moment. Dit doen we op basis van onder andere de uitkomsten van de proefopstelling.

De posters die wij lieten zien tijdens de inloopavond kunt u hieronder bekijken.

Kon u niet aanwezig zijn, maar wilde u graag reageren? Tot en met 28 februari was het mogelijk via deze website te reageren.