Hoe maak ik een afspraak met de energiecoach?

De energiecoach neemt graag contact met u op om te kijken hoe hij u kan helpen. Geef uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer door via het aanmeldformulier. Een van onze onafhankelijke energiecoaches neemt dan contact met u op.

50 energiebespaartips

U kunt vandaag nog starten met energie besparen. De energiecoach heeft namelijk een handig boekje met 50 energiebespaartips om direct mee aan de slag te gaan.

Elke woning is anders. Daarom komt de energiecoach thuis bij u langs. Samen gaat u op zoek naar handige manieren om in uw huis energie te besparen. Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil in het energieverbruik. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van ledlampen of het anders afstellen van de cv. U bespaart zo op uw energieverbruik en in uw portemonnee. Naast tips die afgestemd zijn op uw situatie kan de energiecoach ook met u meedenken over een logisch stappenplan om uw woning verder te verduurzamen.

Onze energiecoaches zijn Jonathan Reitsma en Sander Hartwig. Zij hebben altijd een pasje bij zich. Met dit pasje kunnen zij laten zien dat ze energiecoach voor gemeente Hoeksche Waard zijn.

Energiecoach Jonathan Reitsma

Energiecoach Sander Hartwig