Stap voor stap naar energiezuinig en duurzaam wonen

Misschien heeft u vragen over energie besparen en duurzaam wonen. Hoe verbeter ik mijn woning? Waar moet ik allemaal aan denken? Waarmee bespaar ik direct energie? Begrijpelijk, want er komt veel informatie op u af over deze belangrijke onderwerpen. De bewaargids ‘Stap voor stap naar energiezuinig & duurzaam wonen’ beschrijft hoe u uw huis in de Hoeksche Waard stap voor stap kan verbeteren – of u uw huis nu huurt of hebt gekocht. 

Lees de online bewaargids Stap voor stap naar energiezuinig & duurzaam wonen hieronder of download de bewaargids (2 MB).

Wilt u de bewaargids liever thuis ontvangen en eens rustig doorbladeren? Vraag dan de papieren bewaargids aan via onderstaand aanvraagformulier:  

Wilt u op de hoogte worden gehouden over wat er allemaal gebeurt om de Hoeksche Waard te verduurzamen?

Wilt u nog meer slimme bespaartips? In het gratis online boek (e-book) van het Regionaal Energieloket vindt u 50 simpele bespaartips. Tips die u zo kunt toepassen zonder dat u eerst een dure aankoop hoeft te doen.

Lees het e-book met de 50 energiebespaartips op de website van Regionaal Energieloket, of download het e-book hier (950 KB). 

Het is goed mogelijk dat u na het lezen van de bewaargids een vraag hebt over uw situatie. Weet dan dat u via de gemeente in contact kunt komen met een energiecoach. Of wellicht vindt u het prettig dat de energiecoach een keer bij u thuis op bezoek komt? Dat kan!  

Kijk voor meer informatie op de pagina Energiecoach.  

Of kijk op de website van het Regionaal Energieloket voor onafhankelijke informatie en advies. Denk bijvoorbeeld aan een gratis HuisScan, voorbeeldadviezen per bouwjaar van de woning of buurt en allerlei handige tools. Ook organiseert het Energieloket gerichte (inkoop)acties bij u in de buurt. Zo is het voor u makkelijker om uw woning te verduurzamen. Vaak zijn de tips en tools ook handig wanneer u als huurder extra energie wilt besparen.