Wat komt er?

Aan de Rustenburgstraat 10 in Puttershoek komen circa 80 wooneenheden. Dit project wordt gerealiseerd door Van Wijnen Projectorganisatie.

Dinsdag 24 mei is door Van Wijnen een participatiebijeenkomst ‘Expeditie Heeren van Rustenburg fase 2’ georganiseerd. Deze bijeenkomst vond plaats op de locatie aan de Rustenburgstraat. Deelnemers konden hierbij hun mening geven over het concept schetsontwerp en over de architectuur en uitstraling, meedenken over de invulling van de openbare ruimte en ideeën geven voor nieuwe straatnamen. Onder het uitklapmenu ‘Documenten’ vindt u een brochure met een samenvatting van de avond.  

Van Wijnen werkt momenteel aan de verdere uitwerking van het stedenbouwkundig plan. Zij streeft ernaar om in de zomer een eerste concept bestemmingsplan gereed te hebben.

Momenteel is het nog niet mogelijk om in te schrijven voor woningen. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via de website van Van Wijnen Projectontwikkeling.

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Mariëlle de Gelder. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 14 14 of via e-mail marielle.degelder@gemeentehw.nl.