Poortwijk III, de woonwijk die alles heeft. Poortwijk III staat bekend om zijn veelzijdigheid. Niet alleen op het gebied van woningen, maar ook als het gaat om faciliteiten.

Poortwijk III heeft koop- en huurwoningen, appartementen en grondgebonden woningen, scholen, een sporthal, een supermarkt én een goede bereikbaarheid. En dat allemaal met uitzicht op water en groen en in een landelijke omgeving. Poortwijk III is bijna afgerond. De nieuwbouw van de vmbo-school, het Actief College en de laatste twee nieuwbouwprojecten zijn inmiddels opgeleverd De komende tijd wordt er gewerkt aan de definitieve inrichting van het openbaar gebied waarna er een hele mooie en duurzame wijk is gerealiseerd.

Meedenken over het groen

Tot 1 oktober 2020 kon u meedenken over het groen. Inmiddels is er met iedereen die gereageerd heeft op het plan mailcontact geweest. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Poortwijk III – Meedenken over het groen’.

Heeft u nog vragen over dit project of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Henriette Vernes.  Zij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail henriette.vernes@gemeentehw.nl.

Heeft u vragen over de inrichting van het openbaar gebied? Neem dan contact op met de civiel projectleider Björn van den Aardweg via e-mail björn.vandenaardweg@gemeentehw.nl.