Spring naar content

Klaaswaal-Zuid (Blom)

Waar ligt deze locatie?

De locatie Klaaswaal-Zuid ligt ten zuiden van de voetbalvelden van SSS en grenst aan de zuidkant aan de Oud-Cromstrijensedijk Oostzijde. De initiatiefnemers voor de bouw van woningen op deze locatie zijn Novaform Vastgoedontwikkelaars West B.V. en Gebr. Hooghwerff B.V.

Wat komt er?

Er komen circa 120 woningen. Het gaat om rijtjeswoningen, 2-onder-1 kapwoningen en vrijstaande woningen in het goedkope, middel dure en dure segment. De gemeente wil hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan de vitaliteit van de kern Klaaswaal.

Wat is de laatste stand van zaken?

Na de bijeenkomst ‘Klaaswaal-Centraal’ is onder andere de Werkgroep Wonen en Voorzieningen in het leven geroepen. Betrokken inwoners uit Klaaswaal nemen daarin deel en tijdens verschillende gesprekken zijn wensen en behoeften gedeeld. De gemeente wil in nauw overleg met de Werkgroep en de inwoners komen tot een adequate invulling van het plan op deze locatie.

Meer informatie

Naar verwachting komt er medio 2021 meer informatie beschikbaar.

Contact

Heeft u nog vragen over dit project? Neem dan contact op met de projectleider van de gemeente Leen Vos. U kunt hem van dinsdag tot en met donderdag bereiken via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47 of via e-mail leen.vos@gemeentehw.nl.

Documenten