Kabelgoottegel aanvragen

Als inwoner van gemeente Hoeksche Waard kunt u een kabelgoottegel laten aanleggen. Een kabelgoottegel is een tegel die een geul bevat waarin de oplaadkabel van uw elektrische voertuig kan worden gelegd. Hierdoor laadt uw voertuig veilig vanaf het oplaadpunt naar uw terrein op.

U vraagt de gemeente om goedkeuring voor de aanleg van de kabelgoottegel. U moet hiervoor in het bezit zijn van een elektrische auto en eigen zonnepanelen en niet beschikken over parkeermogelijkheden op uw eigen terrein. Na goedkeuring benadert u een gecertificeerde aannemer om de tegel aan te leggen.  

Log veilig in met DigiD om te laten zien wie u bent. Lees meer over DigiD.

Alleen gecertificeerde aannemers mogen een kabelgoottegel voor u aanleggen. U vindt ze hieronder. Deze aannemer kan de tegel alléén aanleggen als u goedkeuring heeft aangevraagd bij de gemeente via deze website.

Aannemersbedrijf van den Berg Westmaas B.V.

Sikkel 28 3274 KK Heinenoord

0186-605100

Schotgroep aannemingsbedrijf B.V.

Uilenvlietsehaven 1 2995 DB Heerjansdam

078 677 7025

De kosten voor de realisatie van de kabelgoottegel zijn afhankelijk van de te overbruggen afstand tussen het oplaadpunt en de parkeerplaats. De kosten worden rechtstreeks door de aannemer aan u geoffreerd en gefactureerd. U betaalt niks aan de gemeente.

Om in aanmerking te komen voor de aanleg van een kabelgoottegel zijn regels en voorwaarden opgesteld. U moet hieraan voldoen om een kabelgoottegel te kunnen laten aanleggen.