Energiecoach

De energiecoach helpt u besparen.

Of u uw huis nu koopt of huurt, elke maand betaalt u voor het gebruik van stroom en gas. We hebben allemaal gemerkt dat die prijzen flink stijgen. Dus die maandelijkse energierekening kan u veel geld kosten. Misschien heeft u moeite om de energierekening te betalen? Of wilt u weten hoe u thuis energie kunt besparen om de energierekening te verlagen? Maak dan een afspraak met een onafhankelijke energiecoach voor een gratis gesprek bij u thuis.

Hoe maak ik een afspraak met de energiecoach?

De energiecoach neemt graag contact met u op om te kijken hoe hij u kan helpen. Geef uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer door via het aanmeldformulier. Een van onze onafhankelijke energiecoaches neemt dan contact met u op.

Elke woning is anders. Daarom komt de energiecoach thuis bij u langs. Samen gaat u op zoek naar handige manieren om in uw huis energie te besparen. Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil in het energieverbruik. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van ledlampen of het anders afstellen van de cv. U bespaart zo op uw energieverbruik en in uw portemonnee. Naast tips die afgestemd zijn op uw situatie kan de energiecoach ook met u meedenken over een logisch stappenplan om uw woning verder te verduurzamen.

Onze energiecoaches zijn Jonathan Reitsma en Sander Hartwig. Zij kunnen zich altijd legitimeren.


Energiecoach Jonathan Reitsma


Energiecoach Sander Hartwig