Energiecoach

Heeft u een eigen woning of huurt u een woning, dan betaalt u maandelijks een bedrag voor het gebruik van elektriciteit en gas. Hier kunt u veel geld aan kwijt zijn. De laatste jaren zijn de energieprijzen ook nog eens gestegen. Heeft u moeite om de energierekening te betalen? En wilt u weten hoe u energie kunt besparen in huis en de energierekening omlaag kunt brengen? Dan is een gratis gesprek met een energiecoach mogelijk wat voor u.

De energiecoach komt bij u thuis. Tijdens een persoonlijk gesprek gaat u samen op zoek naar handige manieren om energie te besparen. Iedere woning is anders. Daarom krijgt u persoonlijke tips afgestemd op uw situatie. Vaak maken kleine aanpassingen al een groot verschil in het energieverbruik. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van ledlampen of het anders afstellen van de cv. U bespaart zo op uw energieverbruik en in uw portemonnee.

De energiecoach is er voor huurders en woningeigenaren, die moeite hebben om de energierekening te betalen.

Wilt u in gesprek met een energiecoach? Meld u dan aan via onderstaande link naar het aanmeldformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen om samen te kijken of de energiecoach wat voor u is.

Meld u aan voor contact met de energiecoach!