Melding woon- en leefomgeving

De straten, het groen, de parken, pleinen, speeltuinen en sportvelden in uw omgeving hebben onze aandacht. Valt u iets op in de openbare ruimte? Wij gebruiken de website Fixi om problemen in de openbare ruimte in beeld te krijgen en waar mogelijk op te lossen. Meld het probleem via de onderstaande knop.

Lukt een online melding via Fixi niet? Mail dan naar meldingen@gemeentehw.nl.

Is er sprake van een gevaarlijke situatie die met spoed opgelost moet worden (denk bijvoorbeeld aan een gat in de weg of een ontbrekend putdeksel)? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op :

  • 088 – 647 36 47 (tijdens kantooruren)
  • 088 – 647 17 50 (buiten kantooruren)

Een klacht of melding geeft u door met de app van Fixi of via de website. Met de Fixi app kunt u altijd de status van uw melding zien en stuurt u gemakkelijk een foto door. Is de schade of het gebrek hersteld? Dan wordt u hier via de app direct over geïnformeerd. Download Fixi in de App Store of download Fixi in de Google Play Store.  

Maak online een melding via de website van Fixi.

Wij streven ernaar uw melding binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Soms is er meer tijd nodig om de situatie op te lossen. Via Fixi wordt u hiervan op de hoogte gehouden en kunt u de status van uw melding volgen.

Voor het melden van een storing of schade aan de openbare verlichting kunt u een melding doen via de website van Fixi.