Terug naar het overzicht

Vragen over energiezuinig en duurzaam wonen? Vraag nu de bewaargids aan

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Heeft u vragen over energie besparen en duurzaam wonen? De bewaargids ‘Stap voor stap naar energiezuinig & duurzaam wonen’ beschrijft hoe u uw woning in de Hoeksche Waard in makkelijke stappen kunt verbeteren – of u nu een woning huurt of hebt gekocht.

De bewaargids leest u online en download u via deze pagina. Wilt u de bewaargids liever thuis ontvangen en eens rustig doorbladeren? Vraag dan de papieren bewaargids aan op bovengenoemde website of telefonisch tijdens kantooruren via 088 – 647 36 47.

Of schakel de hulp in van een energiecoach

Wilt u liever persoonlijk in gesprek over hoe u energie kunt besparen in huis en hoe u de kosten voor gas en elektra omlaag kunt brengen? Dan zijn gratis tips van een energiecoach mogelijk wat voor u. Zowel huurders als woningeigenaren kunnen hulp krijgen van de energiecoach. Elke woning is anders. Daarom komt de energiecoach graag thuis bij u langs. Tijdens een persoonlijk gesprek ontvangt u praktische tips over hoe u energie kunt besparen in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van ledlampen of het anders afstellen van de cv. Ook kan de energiecoach met u meedenken hoe u stap voor stap de woning kunt verduurzamen. Denk hierbij aan isoleren, zelf energie opwekken en het aardgasvrij verwarmen van de woning. Een energiecoach is onafhankelijk en denkt mee in uw belang. Een gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een afspraak met de energiecoach? Kijk dan op deze pagina of neem telefonisch contact op via
088 – 647 36 47