Terug naar het overzicht

Verwenworkshops Mantelzorgers voor ontspanning, ontmoeting & bewegen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In oktober organiseert MEE Mantelzorg 2 gratis verwenworkshops voor mantelzorgers. Op zondagmiddag 9 oktober is de vierde MantelzorgWandeling met als startpunt De Molen in Puttershoek aan Molendijk 4. De wandeling start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen. Op donderdagavond 13 oktober
is er Yoga Dance in Numansdorp aan de Torenstraat 20. De Yoga Dance start om 19.30 uur tot 20.30 uur. Ook deze avond wordt afgesloten met een gezellig koffiemoment.

Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Mantelzorgers krijgen tips aangeboden die helpend kunnen zijn om voor jezelf te zorgen en stress te voorkomen. De workshops zijn dan ook activiteiten waarin beweging en ontspanning hand in hand gaan.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de verwenworkshops op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg. Aan deze verwenworkshops zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar karin.loendersloot@meeplus.nl onder vermelding van de workshop waaraan zij willen deelnemen.