Terug naar het overzicht

Verlaag de energierekening met de gratis Energiekansenscan

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Verbruikt uw onderneming of maatschappelijke organisatie jaarlijks minimaal 10.000 kWh aan elektra en/of 4.000 m3 aan aardgas? En beslaan de energiekosten dus een flink deel van de vaste kosten voor uw organisatie? Maak gebruik van een gratis Energiekansenscan ter waarde van € 1.200,- om uw energierekening blijvend te verlagen!

Met de Energiekansenscan kiest u zelf het soort energieadvies waar uw onderneming of maatschappelijke organisatie behoefte aan heeft. Kies bijvoorbeeld voor één van de 2 maatwerkadviezen ‘Zonnepanelen’ of ‘Energielabelverbetering’ of voor een ‘Energiebespaarscan’. Het energieadvies kunt u vervolgens aanvullen met een aantal uur advies van een onafhankelijk energieadviseur tot het bedrag van € 1.200,- (exclusief btw) is bereikt. Ook kunt u ervoor kiezen het gehele bedrag te besteden aan advies en begeleiding van een verduurzamingsexpert op de energievraagstukken die binnen uw organisatie spelen.

Meer informatie

Op de website van Energieke Regio Hoeksche Waard vindt u meer informatie over de gratis Energiekansenscan. De energiekansenscan wordt aangeboden door gemeente Hoeksche Waard. Er is een beperkt aantal gratis scans beschikbaar.