Terug naar het overzicht

Tijdelijke afsluiting Reeweg Puttershoek

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vanaf maandag 10 juli start Bartels Grondwerken BV met de verbreding van de watergang (sloot) langs de Reeweg in Puttershoek en het aanbrengen van 2 duikers door en langs de Reeweg. Van 10 tot en met 28 juli is de Reeweg daarom tijdelijk afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.

In week 1 (van 10 t/m 14 juli) en week 3 (van 24 t/m 28 juli) van de werkzaamheden is de Reeweg tussen de Postweg en Het Weegje/Kuipersveer alleen overdag afgesloten. Na werktijd is de weg wel toegankelijk voor verkeer met uitzondering van de werkstrook waar maar 1 weghelft beschikbaar is.

In de tweede week (van 17 t/m 21 juli) wordt er een duiker door de Reeweg aangebracht. Dan is de Reeweg de gehele week niet toegankelijk voor verkeer.

Meer informatie

Kijk op de website van SHIPP21 voor meer informatie over het toekomstige bedrijventerrein SHIPP21. Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met projectverantwoordelijke Jeroen Machielse van Bartels Grondwerken BV via telefoonnummer 0165 – 30 42 51.