Terug naar het overzicht

'Soepie in de buurt' in Numans-Dorps-huis

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op initiatief van Welzijn Hoeksche Waard zijn inwoners van Numansdorp welkom in Het Numans-Dorps-huis voor een avondje ‘Soepie in de buurt‘. Op woensdag 25 januari van 17.30 tot 20.00 uur is de hele buurt – dus ook de naaste buren van Buttervliet 1 -welkom. Op deze manier kan men onder het genot van een lekker kopje soep, aangeboden door het Numans-Dorps-huis, elkaar treffen en leren kennen. Ook zullen er die avond mensen aanwezig zijn van onder andere Welzijn Hoeksche Waard, Pameijer, de energiecoach van de gemeente en Alerimus. U kunt hen allerlei vragen stellen over onder andere (energie)armoede.

Er zijn 4 zelfgemaakte soepen waarvan er 2 zonder vlees zijn. De soep is deze keer gratis! Wellicht gaat Het Numans-Dorps-huis in samenwerking met Welzijn Hoeksche Waard op regelmatige basis zo’n soep-avondje organiseren. Houd de mediakanalen en de website van het Numans-Dorps-huis in de gaten. Welzijn Hoeksche Waard ziet u graag op woensdag 25 januari op Buttervliet 1. De soep is lekker warm, neem de buren mee!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met Margreet de Kraauw (Numans-Dorps-huis) via telefoonnummer 0186 – 685 729 of met Linda van der Wal (Welzijn Hoeksche Waard) via telefoonnummer 06 – 828 484 67. Aanmelden mag, maar is niet verplicht.

U las zojuist een nieuwsbericht van Welzijn Hoeksche Waard.