Terug naar het overzicht

Sluiting bibliotheek in De Lindenhoeve

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Binnenkort verhuist de bibliotheek van De Lindenhoeve naar het Oude Raadhuis. In aanloop naar deze verhuizing worden de boeken gesorteerd en ingepakt, meubilair en apparatuur uitgezocht en de nieuwe locatie ingericht. Ter voorbereiding hierop is de bibliotheek in De Lindenhoeve vanaf maandag 18 april aanstaande gesloten.

Tijdens de verhuisperiode kunnen leden gebruikmaken van de ruime collectie e-books en luisterboeken van de bibliotheek. De uitleentermijn van boeken wordt over de verhuisperiode getild en automatisch verlengd. Leden zijn in alle andere vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard welkom om boeken te lenen en retourneren. De dichtstbijzijnde locatie is bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt, Rembrandtplein 1 in Oud-Beijerland.

Op dinsdag 10 mei gaat de bibliotheek weer open in het Oude Raadhuis

Het IDO (Informatie punt Digitale Overheid en computerhulp) is telefonisch bereikbaar via 06 – 82 61 94 04. Een afspraak maken met de Formulierenhulp kan via 06 – 22 38 41 41. Het MaakLokaal is deze periode gesloten en is weer open op 10 mei in het Oude Raadhuis. Kijk voor meer informatie op de website van Bibliotheek Hoeksche Waard.