Terug naar het overzicht

Restaurant Binnenmaas binnenkort weer open

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op vrijdag 30 juni tekenden wethouder Adriaan van der Wulp en Kaveh Idora, de overeenkomst voor “Exploitatie van Restaurant Binnenmaas”. Het restaurant heropent de deuren op 1 augustus 2023 voor vergaderingen, evenementen, bruiloften, feesten en partijen en voor groepsreserveringen. In het voorjaar 2024 opent het vernieuwde Restaurant Binnenmaas officieel haar deuren. Vanaf dat moment is het restaurant open voor het grote publiek.

Wethouder Adriaan van der Wulp is zeer tevreden met deze nieuwe stap voor het restaurant. “Deze prachtige plek aan het water is uniek in de Hoeksche Waard. Ik vind het dan ook erg fijn dat Kaveh Idora het restaurant nieuw leven gaat inblazen. Iedereen kan straks weer genieten van een mooi stukje natuur onder het genot van een hapje en drankje.” Op de Instagrampagina en website van Restaurant Binnenmaas kunt u de ontwikkelingen in de gaten houden.

Na een Europese openbare aanbesteding is deze opdracht verstrekt voor een periode van 5 jaar met een verlengingsoptie van 5 jaar.