Terug naar het overzicht

Reis donderdag 7 september geheel gratis met Connexxion in Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Reis een volle dag gratis in Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Connexxion biedt een dag gratis reizen aan om reizigers te bedanken voor hun geduld en medewerking tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel. De actie is geldig op donderdag 7 september in de regio Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee.

Waarom een dag gratis reizen met Connexxion?

Vanwege renovaties zijn zowel de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel voor een langere periode afgesloten geweest. In samenwerking met Rijkswaterstaat heeft Connexxion gedurende deze periode pendelbussen ingezet en reizigers via omleidingen naar de plek van bestemming gebracht. Door de omleidingen hebben veel reizigers te maken gehad met een langere reistijd. Connexxion wil alle reizigers bedanken voor de keuze om met Connexxion te reizen en hun geduld en medewerking. Op donderdag 7 september reis je daarom een dag gratis met de bus in de regio Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee. Dit geldt ook voor lijn 395*.

Een volle dag gratis reizen. Hoe werkt dat?

Reizigers kunnen zonder in te checken plaatsnemen in de bus. Ze hoeven geen voucher of online ticket aan te schaffen. De incheckpalen in de bus zijn afgedekt. De actie is de gehele dag van toepassing.

Over Connexxion

Connexxion Openbaar Vervoer N.V. is een van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Connexxion is onderdeel van Transdev Nederland. Connexxion verzorgt het openbaar vervoer in Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee.

*OV- op – Maat  is uitgesloten van deze actie.

Reizigers bedankt!

U las zojuist een nieuwsbericht van Connexxion.