Terug naar het overzicht

Ontwerpen en reactieformulieren voor betere bereikbaarheid Hoeksche Waard Zuidwest online

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op dinsdag 23 augustus organiseerden wij een inloopavond in Goudswaard voor iedereen die betrokken is bij dit project ‘Betere bereikbaarheid Hoeksche Waard Zuidwest’. Tijdens deze inloopavond lieten wij de mogelijke ontwerpen zien van de verschillende nieuwe aansluitingen en routes. Ruim 170 inwoners bezochten de inloopavond.

De afgelopen jaren zijn er verschillende studies gedaan naar het verbeteren van de bereikbaarheid van het zuidwestelijke deel van de Hoeksche Waard. De gemeente vroeg adviesbureau APPM om alle inzichten uit de afgelopen jaren samen te brengen. APPM analyseerde de onderzoeken die eerder zijn gedaan en haalde meningen, zorgen en ideeën uit de omgeving op. APPM leverde voor de zomervakantie een rapport op met een advies over een betere verkeersstructuur.

Mogelijke routes

Het advies van APPM is inmiddels uitgewerkt door De Baan Verkeersadvies naar mogelijke ontwerpen. Tijdens de inloopavond konden alle aanwezigen hun reacties geven op de ontwerpen. Ook konden ze meedenken over verkeersmaatregelen, zoals inrijverboden voor vrachtverkeer of maatregelen die de snelheid beperken.

Kon u niet komen? Wij ontvangen alsnog graag uw mening

Voor iedereen die betrokken is bij het project was het mogelijk om op de ontwerpen en de maatregelen te reageren via een digitaal reactieformulier. Reageren was mogelijk tot zondag 25 september 2022.