Terug naar het overzicht

Ondernemer, weet jij alles over energie besparen?

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Hoe houden de winkels de boel draaiende als het energiecontract afloopt? Blijft de deur van de Hoeksche Waardse horeca wagenwijd open voor haar gasten? Of, wat kan er kostenefficiënter op kantoren of in een productiehal? Er zijn gelukkig veel simpele oplossingen waarmee je snel een groot verschil maakt. Weet alles over energie besparen met ons gratis webinar op maandagavond 28 november. Geef je nog snel op!

Meteen aan de slag!

Iedere ondernemer, winkelier of zelfs bestuurslid van een vereniging die de energierekening wil verlagen, is van harte welkom op de online informatieavond ‘Energie besparen’. Tijdens het webinar krijg je praktische inzichten en tips om meteen aan de slag te gaan en energie te besparen. Wat kan er op korte termijn, het liefst zonder al te grote uitgaven te doen? Wat levert dat aan besparingen op? Welke subsidies en regelingen zijn er? En welk vooruitzicht is er voor de langere termijn? Zo helpen we je op weg om zo snel mogelijk de energierekening te verlagen. Ook kun je vragen stellen. En er wordt informatie gegeven over de 40 gratis energiebespaarscans voor bedrijven, organisaties of verenigingen die veel energie verbruiken en door de hogere energieprijzen in de problemen komen.

Aanmelden?

Het gratis webinar is op maandag 28 november van 20.00 tot 21.30 uur en wordt georganiseerd door de gemeente samen met de onafhankelijke Stichting Energieke Regio. Meld je aan voor het webinar ‘Energie besparen’ via de website van de Energieke Regio.