Terug naar het overzicht

NK Tegelwippen gaat weer van start: Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard staan voor de derde keer tegenover elkaar!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Donderdag 21 maart klinkt het startsein voor het jaarlijkse NK Tegelwippen! Tot en met donderdag 31 oktober steekt de Hoeksche Waard de handen uit de mouwen en gaat de vriendschappelijke strijd aan met buurgemeente Goeree-Overflakkee. Doet u ook mee?

Tijdens het NK Tegelwippen vervangen we zoveel mogelijk tegels door bloemen, planten en bomen. Hierdoor is onze gemeente beter bestand tegen wateroverlast, extreme hitte en droogte én extra groen is goed voor mens, dier en plant. Hoeksche Waard neemt het voor de derde keer op tegen Goeree-Overflakkee. We hebben beide een keer gewonnen, dus dit jaar zijn we aan elkaar gewaagd! Helpt u mee de winnende stoeptegel te winnen?

Laat uw tegels en zand ophalen door de Tegeltaxi

U kunt heel eenvoudig meedoen. Vervang wat tegels in uw tuin, of leg een geveltuintje aan. De tegels en het zand die u niet kunt hergebruiken, haalt de Tegeltaxi gratis bij u op! De Tegeltaxi rijdt hiervoor een route op onderstaande dagen:

  • maandag 8 april
  • dinsdag 21 mei
  • maandag 2 september
  • maandag 21 oktober

Meer informatie en aanmelden voor de Tegeltaxi kan hier. Vergeet niet al uw gewipte tegels door te geven aan het NK tegelwippen.