Terug naar het overzicht

Meer dan 100 bezoekers Slim Langer Thuis-woning

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In de Slim Langer Thuis-woning in Oud-Beijerland zijn zo’n 50 verschillende handige hulpmiddelen en technische snufjes te bekijken en proberen. Die zorgen ervoor dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Of iemand voor wie u als mantelzorger of als zorgprofessional zorgt. In korte tijd bezochten al meer dan 100 enthousiaste bezoekers de Slim Langer Thuis-woning aan de Witsenstraat 22. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat vierde deze mijlpaal gisteren met een bezoeker en de gastheren en -vrouwen die bezoekers rondleiden door de woning. Zij bedankte de vrijwilligers voor hun inzet met koffie en taart. Wilt u ook ervaren wat de hulpmiddelen kunnen betekenen, voor uzelf of een ander? Maak een afspraak en kom langs.

Handige hulpmiddelen en technische snufjes

De Slim Langer Thuis-woning is de afgelopen maanden bezocht door zowel inwoners en mantelzorgers als zorgprofessionals. De gastheren en -vrouwen geven tijdens een rondleiding graag uitleg over het gemak en comfort van zo’n 50 verschillende handige hulpmiddelen en technische snufjes. Van een robotstofzuiger tot een klok waarmee je kunt bellen en een waterkoker voor mensen die weinig tot geen kracht in hun handen hebben.

“Meer dan 100 bezoekers is een mooie mijlpaal, want de woning is nog maar net 2 maanden open. Het laat zien dat veel mensen geïnteresseerd zijn in hoe ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. De slimme oplossingen die in de Slim Langer Thuis-woning worden getoond, maken het leven gemakkelijker en zorgen ervoor dat je het heft in eigen handen houdt”, aldus wethouder Blaak-van de Lagemaat. 

De SlimLanger Thuis-woning zelf bezoeken?

Wilt u de woning zelf bezoeken als inwoner of mantelzorger? Maak eenvoudig een afspraak via de website Slim Langer Thuis. Wilt u iets organiseren met collega’s? Neem dan contact op met Marjan Boonzaaijer via e-mail slimlangerthuis@gemeentehw.nl of via telefoonnummer 088 – 647 36 47. De woning bevindt zich aan de Witsenstraat 22 in Oud-Beijerland.