Terug naar het overzicht

Mantelzorgwandelingen voor ontspanning, ontmoeting, bewustzijn en bewegen

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op vrijdagmorgen 23 september organiseert MEE Mantelzorg samen wandelcoach John van der Sluis de derde Mantelzorg Wandeling.

Deze keer is het startpunt in Bezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 in Oud-Beijerland. De wandeling start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk. Onder leiding van John van der Sluis van Lopend Stilstaan krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken, te ontspannen en ontmoeten. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers tips aangeboden die helpend kunnen zijn om voor jezelf te zorgen en stress te voorkomen. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en ontspanning hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen.

Mantelzorgwandelen in 2022

Mantelzorgwandelen in 2022
De volgende wandeling wordt georganiseerd op zondag 9 oktober. De informatie over de wandelingen zijn te vinden op de socialmediakanalen en de website van MEE Mantelzorg. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar karin.loendersloot@meeplus.nl.