Terug naar het overzicht

Kerstballenactie Natuurlijk. Hoeksche Waard groot succes!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vrijdagmiddag 23 december mochten 8 dolgelukkige kinderen hun prijs ophalen in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Zij waren namelijk winnaar van de sympathieke kerstballenactie van Natuurlijk. Hoeksche Waard, de gebiedsmarketingorganisatie. Wethouder Paul Boogaard (economie) en inspirator Amanda Prins overhandigden de kinderen een tas met presentjes én hun eigen geknutselde kerstbal om thuis in de boom te hangen.

Maar liefst een kleine honderd kerstballen werden de afgelopen weken bij het inspiratiepunt opgehaald om thuis te versieren. Veel kinderen gaven gehoor aan de opdracht om de kerstbal op een unieke en creatieve manier te verfraaien. Iets minder dan de helft van de creaties werd ingeleverd bij het inspiratiepunt. Een groot aantal kinderen gaf er de voorkeur aan om de bal in eigen kerstboom te laten hangen. De kerstballen die wel werden ingeleverd, maakte kans op een top 3 notering in de categorieën groep 1 & 2, groep 3 & 4 en groep 7 & 8. Sommige kinderen hadden er met glitters, kleuren en versiersels veel werk van gemaakt. De in de prijzen gevallen kinderen kregen persoonlijk bericht en mochten vrijdagmiddag een goed gevuld tasje met snoepgoed, chocolade, kleurpotloden en een cadeaubon ophalen. Gebiedsmarketingorganisatie Hoeksche Waard kijkt tevreden terug op een succesvolle winactie.

Gebiedsmarketing

Het merk ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard’ is het resultaat van een intensief participatietraject. Inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners werkten hierbij gezamenlijk aan de uitstraling en koers waarmee de Hoeksche Waard aan haar imago en naamsbekendheid werkt. De verantwoordelijkheid voor het uitdragen van het merk ‘Natuurlijk. Hoeksche Waard’ ligt bij Gebiedsmarketing Hoeksche Waard dat al langer bezig is met het mogelijk maken van projecten die bijdragen aan de ambities van de Hoeksche Waard. Op de website Visit HW vinden bezoekers meer informatie en inspiratie over wat de Hoeksche Waard te bieden heeft. Ondernemers die zich bij gebiedsmarketing willen aansluiten, kunnen via de website Natuurlijk HW in contact komen met Gebiedsmarketing Hoeksche Waard.