Terug naar het overzicht

Inloopbijeenkomst herinrichting De Buitenzomerlanden

Op dinsdagavond 21 mei organiseren de samenwerkende partijen een inloopbijeenkomst over de herinrichting De Buitenzomerlanden voor inwoners van Heinenoord. De inloopbijeenkomst is tussen 18.30 en 21.30 uur in ‘t Hof van Assendelft in Heinenoord.

Vragenlijst en bijeenkomst

Vorig jaar vulden de inwoners van Heinenoord een vragenlijst in voor de herinrichting van het gebied De Buitenzomerlanden, boven het dorp Heinenoord. Na deze eerste vragenlijst ging de Werkgroep De Buitenzomerlanden aan de slag met de uitkomsten. Met deze eerste resultaten uit de vragenlijst werkte het bureau Eelerwoude 2 mogelijke scenario’s uit; 1 met een zonneveld en 1 zonder een zonneveld.

Welk scenario heeft volgens de inwoners van Heinenoord de voorkeur? Van maandag 13 tot dinsdag 28 mei kunnen de inwoners van Heinenoord via een vragenlijst hun voorkeur voor de 2 scenario’s doorgeven.

Meer informatie

Tijdens de bijeenkomst ontvangen de inwoners meer informatie over de 2 mogelijke scenario’s. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de werkgroep. Inschrijven kan via
de pagina over de inrichting van De Buitenzomerlanden.
Kijk voor meer informatie ook op de website van De Buitenzomerlanden.