Terug naar het overzicht

Inloopavond zwembad Numansdorp

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op donderdagavond 4 april organiseren wij een inloopavond over het nieuw te bouwen zwembad aan de Meestooflaan in Numansdorp.

Sinds het raadsbesluit in maart 2022 zijn er diverse stappen gezet

Zo is er hard gewerkt aan een stedenbouwkundig schetsontwerp van het multisportterrein aan de Meestooflaan en parkeerterrein. Samen met de gebruikers van de sportvoorzieningen werkten we aan programma’s van eisen voor het zwembad, de verharde ijs- en skeelerbaan, een clubgebouw en tribune voor de beachsport. Ook werkten we aan een verkeersplan om het verkeer van en naar de locatie aan de Meestooflaan in goede banen te leiden.

Tijdens de inloopavond laten wij u het stedenbouwkundig schetsontwerp zien

Dit schetsontwerp is ontworpen met en naar tevredenheid van alle betrokken (sport) verengingen. Overige onderwerpen zijn onder andere de verkeersafwikkeling op de centrale as, het sluipverkeer over de Middelsluissedijk en parkeren. Ook nemen wij u mee in de planning en hoe we participatie verder gaan invullen.

Terug naar de raad voor financiering

Helaas zijn de bouwkosten in de afgelopen 2 jaar zoveel gestegen, dat we eerst naar de raad moeten met een nieuw financieel dekkingsplan. Dit staat op de planning voor de vergadercyclus van de raad in mei.

U bent van harte welkom

Tijdens de inloopavond kunt u zelf bepalen wanneer u langskomt. Koffie en thee staan voor u klaar vanaf 19.30 uur in het Numans-Dorps-huis, Buttervliet 1 in Numansdorp. Om 21.15 uur ronden wij de avond af. Meer informatie vindt u op deze pagina.