Terug naar het overzicht

Indrukwekkende première Muziektheaterspektakel Momentum

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vrijdag 11 maart ging het muziektheaterspektakel Momentum in première in ‘De Poort’ in Oud-Beijerland. Na afloop feliciteerde wethouder Harry van Waveren (Cultuur) alle betrokkenen met een indrukwekkende voorstelling. Momentum vertelt in 3 tijdsbeelden, de Sint Elisabethsvloed van 1421, de Inundatie van 1944 en de Grote Vloed van 2071, het wel en wee van de Hoeksche Waarders.

Voorstelling komt juist nu binnen

“Door corona konden we 75 jaar vrijheid niet vieren en 600 jaar Sint Elisabethslvloed niet herdenken. Met dit in je achterhoofd en de oorlog in Europa op dit moment, komt de voorstelling nog meer binnen. De zangers, dansers en de 4 hoofdrolspelers van ons eiland, de muziek van Aart Strootman ook uit de Hoeksche Waard, producent, regisseur en alle andere betrokkenen hebben een geweldige prestatie geleverd. Ik hoop dat nog veel inwoners snel een kaartje kopen voor de overige voorstellingen”, benadrukt Harry van Waveren.

Er zijn nog kaarten te koop

Momentum wordt op 17,18, 19, 24, 25 en 26 maart gespeeld in gebouw ‘De Poort’, Polderlaan 1 in Oud-Beijerland. Kaarten zijn te koop via de website van Momentum.