Terug naar het overzicht

Huttenbouwen in de Hoeksche Waard: feestje voor jong en oud!

Dit nieuwsbericht is verlopen.

De komende dagen veranderen verschillende plekken in de Hoeksche Waard in een groot bouwterrein! In Strijen, Numansdorp, Klaaswaal en Oud-Beijerland bouwen kleine en wat grotere kinderen naar hartenlust aan hun eigen hut. Wethouder Adriaan van der Wulp opende vanochtend het huttenbouwen in Numansdorp en gisteren in Strijen. Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat verzorgde vanmiddag de opening in Klaaswaal. Morgen opent zij het festijn in Oud-Beijerland.

Mooiste en origineelste creaties

Het is een jarenlange, leuke traditie aan het eind van de zomervakantie: de kinderen timmeren en bouwen er met veel plezier en soms fanatiek op los. Tot en met vrijdag worden de mooiste en origineelste creaties gemaakt. Een feest voor jong en oud, want natuurlijk zijn hun ouders, opa’s en oma’s en vrienden reuzetrots. Bovendien is er van alles te doen. Neem vooral een kijkje bij de ijsbaan bij ‘Het Molenschaer’ in Strijen, het parkeerterrein bij de sporthal in Numansdorp, het Dirk Kosterplein in Klaaswaal en het Zalmpad in Oud-Beijerland.

Met dank aan vrijwilligers en sponsors

Het huttenbouwen is niet mogelijk zonder de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers en sponsoren. Bedankt voor jullie inzet en bijdragen!

Wethouder Adriaan van der Wulp opende het huttenbouwen in Numansdorp

Meer informatie over de huttenbouw in Numansdorp is te vinden op de website van Stichting Nu! of volg het festijn op Facebook.

Wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat verzorgde de opening van het huttenbouwen in Klaaswaal

Voor de huttenbouw in Klaaswaal volgt u hun Facebook-pagina.

Ook in Oud-Beijerland opende wethouder Joanne Blaak-van de Lagemaat het huttenbouwfestijn

Meer informatie over de huttenbouw in Oud-Beijerland vindt u op hun Facebook-pagina.

Meer informatie over en foto’s van Jeugdland Strijen zijn te vinden op hun website. Kijk voor de laatste berichten op de Facebookpagina en het Instagram-account van Jeugdland Strijen.