Terug naar het overzicht

Hoogste punt voor De Meent fase II van de Torensteepolder

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op woensdag 20 april 2022 is het hoogste punt bereikt van de nieuwbouwwoningen van De Meent II aan de Torensteelaan in Numansdorp. Om dit heuglijke moment te vieren, werd onder het toeziend oog van wethouder Piet van Leenen een dakkapel geplaatst op een woning.

De realisatie van de 103 woningen in de Torensteepolder is in december al gestart maar de kopers hebben elkaar vanwege de coronamaatregelen nog niet eerder ontmoet. Na de feestelijke handeling en enkele woorden van wethouder Piet van Leenen en Arie Hubregtse van de Bolton Groep, werden alle kopers uitgenodigd om samen het glas te heffen en te proosten op een voorspoedige bouwperiode. 

Voor deze 2e fase gaat het om 30 eengezinswoningen, 17 seniorenwoningen, 18 twee-onder-een kapwoningen, 12 beneden-bovenwoningen en 26 huurwoningen. De woningen van de 1e fase van De Meent zijn onlangs opgeleverd.

Toekomstbestendig

De toekomstige woningen zijn duurzame woningen. De woningen hebben een bodemwarmtepomp en een duurzaam ventilatiesysteem. Dit levert de toekomstige bewoners een besparing op de energiekosten en extra wooncomfort op.

Planning en locatie

Naar verwachting worden de eerste woningen van de 2e fase na de zomer opgeleverd. Meer informatie is te vinden op de website De Torensteepolder.