Terug naar het overzicht

Gratis adviesrapporten Energie besparen voor woningeigenaren

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Woont u in de Bloemenbuurt in ’s-Gravendeel of in Strijen? En heeft u eerder een brief ontvangen over de buurtactie Energiezuinig Wonen? Vorige week was de online informatieavond. Vanaf nu zijn de energieadviezen over de verschillende woningtypen in uw wijk gratis te downloaden van de website van het Regionaal Energieloket. In deze rapporten staat wat u kunt doen om uw type woning energiezuiniger te maken, hoeveel dit bespaart aan energie en kost om uit te voeren.

Terugkijken online informatieavond

Ook kunt u de opname van de online informatieavond van woensdag 1 juni terugkijken op de website van Regionaal Energieloket. Tijdens het webinar is er onder andere informatie gegeven over vloer-, bodem- en gevelisolatie, isolerend HR-glas en de (hybride) warmtepomp. Ook zijn de verschillende subsidie- en financieringsmogelijkheden besproken.

Energie besparen is altijd een goed idee

Wanneer u energiezuinig woont heeft u een lagere energierekening, meer comfort en een hogere woningwaarde. Kijk voor de energieadviesrapporten of het terugkijken van het webinar op de website van Regionaal Energieloket onder Buurtactie Energiezuinig Wonen Strijen of Bloemenbuurt