Terug naar het overzicht

Expositie Present.Je.Kunst

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Present.Je.Kunst is een project dat lokale, beeldend kunstenaars een podium geeft. Verpakt in een klein kartonnen doosje worden werkjes van deze kunstenaars op diverse locaties in de Hoeksche Waard verkocht. Dit gebeurt onder de noemer Present.Je.Kunst: het is een presentje en de kunstenaars presenteren hun kunst.

Ruim 40 kunstenaars uit de Hoeksche Waard namen deel aan het project

Een selectie van deze kunstenaars toont vanaf 10 november 2023 tot half maart 2024 in Museum Hoeksche Waard 1 klein werkje uit het Present.Je.Kunst project en 1 regulier werk uit zijn/haar eigen oeuvre. De tentoonstelling heeft geen overkoepelend thema: juist de eigenheid van iedere kunstenaar staat centraal. De expositie is te zien in Oost-Leeuwenstein en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Hoeksche Waard, Prins Bernhard Fonds, Rotary Hoeksche Waard en CmK Hoeksche Waard. Op zondag 17 december, 21 januari of 18 februari zijn er rondleidingen. Een van onze kunstenaars neemt u mee over de tentoonstelling en vertelt u alles over het werk en het project. Speciaal voor scholen zijn er rondleidingen of workshops te boeken.

Meer informatie

Met de feestdagen op komst is Present.Je.Kunst ook een leuke cadeautip. Je koopt voor € 5,- een bijzonder kunstwerkje. Kijk op de website van Present.Je.kunst voor meer informatie en alle verkoopadressen.