Terug naar het overzicht

Eerste Hoeksche Inspiratiedag op zaterdag 8 oktober

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op zaterdag 8 oktober aanstaande organiseren Stichting SOB Hoeksche Waard, BIZ de Bosschen, Ondernemersvereniging Hoeksche Waard en gemeente Hoeksche Waard de allereerste Hoeksche Inspiratiedag. Op deze dag kunt u letterlijk achter deuren van bedrijven kijken die normaal gesproken gesloten blijven. Of u nu op zoek bent naar een eerste baan, wilt weten welke vervolgstudie u moet kiezen of gewoon een volgende stap in uw carrière wilt maken, dit is uw kans!

Ontdek het geheim van…

…de smid, drukker, telecomspecialist en vele anderen. Van 10.00 tot 16.00 uur openen tal van bedrijven hun deuren om u te laten zien wat hun werk zo bijzonder maakt. U kunt gewoon binnenlopen! Op bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland werken hele verschillende bedrijven in de meest uiteenlopende branches. Wat hen met elkaar verbindt, is dat het echte specialisten zijn die hun vak verstaan. En belangrijker nog, ze begrijpen allemaal dat het om mensen draait. Mensen zoals u die tof werk willen doen en daar goed voor beloond willen worden!

Banenmarkt

Tijdens de Hoeksche Inspiratiedag kunt u ook een bezoek brengen aan de net verbouwde locatie van HWwerkt! Behalve om te ontdekken wat HWwerkt! doet voor werkzoekenden, is er ook een banenmarkt waar je kunt ontdekken welke arbeidsmogelijkheden er zijn in de Hoeksche Waard.

Voor wie?

Iedereen is welkom. Bent u benieuwd wat er komt kijken bij werken bij een transportbedrijf, bakkerij of machinebouwer? Kom gerust kijken. Dat is bijvoorbeeld handig als u nog twijfelt over uw studiekeuze. Maar ook als u op zoek bent naar een stageplek of afstudeeropdracht is het handig om langs te komen. Wie zoekt naar een uitdagende, afwisselende en/of interessante baan, moet beslist binnenstappen. Of u op zoek bent naar uw eerste baan of toe bent aan de volgende stap in uw carrière. De deur staat open en de drempel is laag. En bent u niet werkzoekend of op zoek naar inspiratie voor de studiekeuze? Gewoon geïnteresseerden zijn ook van harte welkom!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven op de website werkenenleren.