Terug naar het overzicht

Een nieuwe ontmoetingsplek voor ouders/medeopvoeders en kinderen van 0-4 jaar opent op vrijdag 13 mei

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op vrijdag 13 mei organiseren Kindcentrum De Blieken en Welzijn HW de feestelijke opening van een nieuwe ontmoetingsplek “Mini Bliek” met het thema: ”Rondje om de Wereld”. Muziekschool Hoeksche Waard verzorgt een workshop Muziek op Schoot!

Mini Bliek, huiskamer van de school

Een gastvrije, laagdrempelige plek voor (groot)ouders/medeopvoeders met kinderen van 0 tot 4 jaar en voor alle ouders van kinderen die de school reeds bezoeken. Een huiskamer van de school dus, een plek om anderen te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan over uitdagingen die u als (groot)ouder dagelijks tegenkomt. Waar informatie gedeeld wordt en tips en ervaringen worden uitgewisseld. Een plek waar u kunt leren en groeien als ouder, met elkaar voor elkaar! Het is tevens een plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

Speelgoed en activiteiten

De school en de gastvrouwen van Mini Bliek zorgen voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen en een afgebakende speelplek. De opzet is dat iedereen op haar of zijn eigen kind let. De inloop is gratis, voor de koffie en thee vragen we een vrijwillige bijdrage van € 0,50.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze plek?

Noteer dan in uw agenda: Mini Bliek, vrijdag 13 mei 2022 van 08:30 tot 10:30 uur Adres: Kindcentrum De Blieken, Klaverbladstraat 1, 3286 VR Klaaswaal