Terug naar het overzicht

Echtpaar Naaktgeboren-Noteboom 60 jaar getrouwd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Vandaag is het precies 60 jaar geleden dat meneer J. Naaktgeboren (88) en mevrouw L. Naaktgeboren-Noteboom (82) elkaar eeuwig trouw beloofden. Wethouder Paul Boogaard ging bij het echtpaar langs met een mooie bos bloemen namens de gemeente en het gedicht ‘Tweezaamheid’ van dichter van de Hoeksche Waard Rick Jan Hitzerd. Hij feliciteerde ze van harte met hun diamanten huwelijk.

In de zomer van 1957 ontmoeten ze elkaar aan de kreekkant bij de Noord-Voorstraat, bij het toenmalige rusthuis. Lenie liep daar met vriendinnen een rondje. Jan was melkboer en Lenies vader bakker, waardoor ze elkaar vaak tegenkwamen. En zo kwam van het één het ander. Op 14 maart 1962 werd het huwelijk voltrokken tijdens een sneeuwbui.

Geboren en getogen in ‘s-Gravendeel

Ze zijn geboren en getogen in ‘s-Gravendeel en zijn daar altijd gebleven. Meneer en mevrouw Naaktgeboren-Noteboom hebben 40 jaar in de Badhuisstraat gewoond en wonen nu al 11 jaar tot volle tevredenheid op het huidige adres. Het echtpaar heeft 2 zoons, 6 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen gekregen.

Biljarten, zingen, mooie reizen en kaarten maken

Hun motto is: ‘Maak van iedere dag een mooie dag!’. Jan heeft altijd met veel plezier gebiljart. Lenie maakte graag kaarten en was 52 jaar lid van het Hervormd Kerkkoor ‘s-Gravendeel. Samen maakten ze 3 mooie reizen naar Zuid-Afrika. Nadat Jan gestopt was met de melkhandel heeft hij nog bij verschillende bedrijven gewerkt. Zijn laatste baan was bij de MIBO-magazijnen van het Rijk, in Numansdorp.