Terug naar het overzicht

De Kerkstraat in Nieuw-Beijerland: oud en nieuw verenigd

Dit nieuwsbericht is verlopen.

In 2023 wordt de Kerkstraat in Nieuw-Beijerland vernieuwd. Mooi, nieuw en verwijzend naar het oude dorp. De Kerkstraat ligt in het oude dorpshart van Nieuw-Beijerland. Hier vindt u de winkels van het dorp, maar ook ligt het op een belangrijke route naar de scholen, de bibliotheek, het dorpshuis en bijvoorbeeld de weekmarkt.

De Kerkstraat wordt veiliger en beter bruikbaar met parkeerplaatsen bij winkels en met meer oog voor voetgangers en fietsers. Met het nieuw aan te leggen rioolstelsel zijn we beter bestand tegen de hevige buien door de klimaatverandering. Het aan te planten groen ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat bij hitte, zoals afgelopen zomer, een verblijf in de straat aangenamer is.

Meer informatie

Vorige week is er iets misgegaan bij de publicatie van de webpagina. Dit probleem is verholpen en inmiddels is de webpagina volledig zichtbaar. Dus bent u benieuwd naar de plannen? Of wilt u meedoen aan de prijsvraag en kans maken op een Korendijkje van Bakkerij Boender? Kijk dan op de pagina over de Kerkstraat.