Terug naar het overzicht

Dag uitje voor ouderen naar Safaripark Beekse Bergen van Welzijn HW

Dit nieuwsbericht is verlopen.

Op woensdag 13 april kunnen geïnteresseerde ouderen mee met een dag uitje naar safaripark Beekse Bergen. Bij aankomst krijgen de deelnemers koffie met koek. Hierna start het bezoek aan het park met een georganiseerde safaritocht met gids. Halverwege de tocht is er ruimte en tijd om op eigen initiatief het park te verkennen en te lunchen. Vervolgens gaat de safaritocht verder voor het tweede deel waarbij we eindigen bij de ingang van het park voor onze terugrit naar de Hoeksche Waard.  

Het vertrek is om 09.00 uur bij de Open Hof (W. van Vlietstraat) te Oud-Beijerland. Aankomst is na afloop rond 17.30 uur. De kosten bedragen 49,50 euro inclusief busreis, koffie, koek, entree van het park en deelname aan de safaritocht.

Wij hanteren de coronamaatregelen die dan van kracht zijn voor deelname aan ons dag uitje. Hou de maatregelen van het RIVM in de gaten voor de laatste updates.

Aanmelden

Aanmelden (uiterlijk voor 4 april) kan via de receptie van Welzijn Hoeksche Waard, receptie@welzijnhw.nl of 088-7308900 (maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur). Hier kan men ook terecht voor de informatiebrief.

U las zojuist een nieuwsbericht van Welzijn HW.